Vehicule pasageri     Vehicule SUV si MPV     Oferte Speciale     Test Drive     Configurator
Cercetare si dezvoltare     Mediul inconjurator     Siguranta
Hyundai in lume     Viziune     Hyundai Auto Romania     Noutati si evenimente     Cariere
Oferte de finantare     Garantie     Mentenanta     Asistenta rutiera     Programul REMAT

Get Adobe Flash player
Noua directie de dezvoltare a tehnologiei a unitatii de Cercetare si Dezvoltare a Hyundai Motor Company se bazeaza pe „Realizarea Valorilor Armoniei si Armonizarii Nevoilor Rasei Umane si a Mediului Inconjurator”. Unitatea de cercetare si dezvoltare face eforturi, straduindu-se sa maximizeze satisfactia clientului prin dezvoltarea unor automobile mai sigure si mai convenabile. In acelasi timp, se lucreaza la dezvoltarea si punerea in practica a tehnologiilor nedaunatoare mediului, incluzand reciclarea, reducerea gazelor emanate, imbunatatirea eficientei combustibilului si vehicule din noua generatie nedaunatoare mediului, astfel incat oamenii sa poata beneficia de o calitate sporita a vietii prin pastrarea mediului inconjurator.

  Design – Crearea unei frumuseti de roman

In stadiul de design, conceptele produsului create prin examinarea nevoilor cumparatorilor si a analizelor de marketing sunt transformate in vehicule reale. Noi design-uri de automobile care arboreaza functionalitate si economie sunt create prin proiectarea pe calculator, dezvoltarea de noi culori si prin introducerea de noi stiluri pentru interior si exterior.


  Design tri-dimensional

CAD (Design Ajutat de Calculator)

CAE (Inginerie Ajutata de Calculator)

Un design tri-dimensional este folosit pentru a proiecta interiorul si exteriorul vehiculului (corpul masinii), partile functionale (cadrul), partile decorative pentru interior si exterior (design decorativ), componentele electronice si firele. In plus, performanta si calitatea automobilelor sunt imbunatatite prin teste de montaj, de incercare, si prin fabricare virtuala intr-un cadru digital.


  Test si evaluare

Ne asiguram asupra celui mai inalt nivel de siguranta si performanta.

Acest stadiu verifica performanta automobilelor in medii care imita conditiile reale de conducere. Contine diverse teste de performanta, inclusiv teste pentru accidente, de durabilitate, de conducere, de franare, precum si teste efectuate in conditii limita de frig si caldura, pentru a avea siguranta ca automobilele au calitate excelenta care furnizeaza performanta optima in orice conditii.


  Dezvoltarea motorului si a transmisiei – inima automobilului

Inca de la inceputul motorului de 1,5 litri clasa alpha in Coreea in 1991, Hyundai Motor Company a construit o linie completa de produse pentru motoare si transmisie. Mai mult, se concentreaza pe dezvoltarea motoarelor de inalta performanta, nedaunatoare mediului din generatia urmatoare, incluzand elemente cu poluare extrem de scazuta.


  Dezvoltarea unei tehnologii moderne

Vehicule Inteligente
Eco-Tehnologie


Hyundai Motor Company este lider in industria automobilelor in ceea ce priveste dezvoltarea ASV-urilor care previn accidentele periculoase. De asemenea este lider in dezvoltarea a diverse tehnologii electronice, incluzand transmisia datelor IT prin telecomunicatii si mijloace multimedia, pentru a maximiza confortul soferului si placerea de a conduce. In plus, Hyundai Motor Company accelereaza dezvoltarea si comercializarea vehiculelor nepoluante, folosind motoare cu un nou concept, inclusiv cele hibride sau alimentate electric.