CONSTRUCTII SI AMENAJARIDISPONIBILITATE


OBIECTIVE

Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza, a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate, precum si de a creste satisfactia clientului, tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem, pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.

VALORI

Profesionalism: Tindem spre performanta prin munca in echipa, fiind atenti la fiecare detaliu si respectam procedurile in realizarea fiecarei constructii.
Calitate: Reprezinta valoarea de baza a firmei noastre, aceasta ne motiveaza sa furnizam servicii complexe si rapide prin mijloacele tehnologice pe care le dezvoltam.
Initiativa: Chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutii pentru acesta, stimulam initiativa si cautarea respectivelor solutii care sa se potriveasca cerintelor clientilor nostri.
ORIGINALITATE


Sediu
Targu Mures
str. 8 Martie nr. 80/C/21
Tel: 0365.882.163
Fax: 0365.882.162

Resp. Constructii: 0742.105.921
Resp. Tamplarie PVC: 0745.660.482

Showroom
Cartierul Dambu Pietros
B-dul: 1848 nr. 42 (vis-a-vis de BRD)
Mobil: 0751.140.988


constructii

reabilitare

consolidare

termoizolare

finisare

tamplarie PVCCALITATECompania este axata pe constructii si instalatii, avand un colectiv de profesionisti cu experienta si reputatie in domeniile in care isi desfasoara activitatea.
ORIGINAL CONSTRUCT S.R.L. dispune de o echipa stabila de muncitori care sunt mereu pregatiti sa isi desfasoare activitatea oriunde este nevoie, principalul atu al echipei noastre fiind experienta profesionala dobandita de peste 10 ani in acest domeniu.
Compania este la fiecare pas alaturi de dumneavoastra, se ocupa de toate etapele, incepand cu proiectul de arhitectura, de rezistenta si de specialitati, obtinerea autorizatiilor de urbanism si constructie si a celor pentru utilitati incheind cu executarea lucrarii propriu-zise.
Venim in intampinarea clientilor nostri punandu-le la dispozitie, gratuit, servicii de evaluare si consultanta, precum si deplasarea la locatia clientului.
PROFESIONALISMCalitatea activitatii noastre este data de utilizarea unor sistem tehnice moderne, conforme cu normele si standardele occidentale, astfel, va putem asigura ca planurile si implicit constructiile vor avea structuri de rezistenta trainice, iar finisajele interioare si exterioare vor fi pe placul dumneavoastra.
Folosim doar cele mai bune materiale de constructii deoarece suntem constienti de importanta acestora in realizarea unei lucrari si oferim solutii moderne care vor fi pe placul celui mai exigent client.INITIATIVA

OFERTA SERVICII
Suntem specializati in reabilitari, consolidari si in dezvoltarea proiectelor imobiliare, proiectam, dezvoltam, construim: mansarde pe blocuri, executam termoizolatia blocurilor pe care le mansardam, vile, case la cheie, cladiri complet finisate.
Domenii principale:
» lucrari de constructii civile si industriale, inclusiv proiectare si autorizare
» lucrari de instalatii termice si sanitare
» lucrari de confectii metalice prin asamblare si/sau sudare: hale, schele, garduri
» lucrari de finisaje interioare si exterioare la constructii civile si industriale: tencuiri, gletuiri, vopsiri, placari cu gips carton, faianta, gresie, turnat sape, mochetari, aplicat linoleum, montat parchet
» tamplarie din aluminiu si PVC
» lucrari de terasamente: sapatura normala si mecanica, cofrare, armare fundatii, betoane
» lucrari de rezistenta: placa, stalpi, grinzi, centuri
» lucrari de arhitectura: inchideri perimetrale din lemn si izolatii cu termosistem a peretilor si acoperisului, compartimentari cu rigips, zugraveli, placari cu gresie, faianta si linoleum, inchideri cu tamplarie din PVC si AL, acoperisuri din tabla.