Vehicule pasageri     Vehicule SUV si MPV     Oferte Speciale     Test Drive     Configurator
Cercetare si dezvoltare     Mediul inconjurator     Siguranta
Hyundai in lume     Viziune     Hyundai Auto Romania     Noutati si evenimente     Cariere
Oferte de finantare     Garantie     Mentenanta     Asistenta rutiera     Programul REMAT

Get Adobe Flash player
ix20
Hyundai ix20
     » Specificatii ix20
     » Motorizari ix20
     » Galerie Foto

ix35
Hyundai ix35
     » Specificatii ix35
     » Motorizari ix35
     » Galerie Foto

Santa Fe
Hyundai Santa Fe
     » Specificatii Santa Fe
     » Motorizari Santa Fe
     » Galerie Foto

Veracruz
Hyundai Veracruz
     » Specificatii Veracruz
     » Motorizari Veracruz
     » Galerie Foto

Santa Fe depaseste cu mult pretentiile obisnuite.
Rotile mari si garda inalta la sol sunt caracteristici de design clasice pentru un SUV. Aparentele pot fi insa inselatoare, deoarece Santa Fe este mult mai mult decat atat. Este modelul care reprezinta trei Hyundai in unul singur. Multifunctionalitatea sa rezida in capacitatea de a combina utilizarea in siguranta pe teren accidentat cu confortul si manevrabilitatea unui autovehicul de transport calatori cu capacitate de pana la 7 persoane. Este, intr-adevar, masina pentru orice ocazie. Iar atractivitatea unei masini Santa Fe depaseste cu mult pretentiile obisnuite. Cele mai remarcabile avantaje sunt evidente, indiferent de unghiul din care privim masina: stilizarea pana la cel mai mic detaliu ii ofera un aspect elegant atat in stationare, cat si pe sosea.


Placeri simple... locuri frumoase
Santa Fe inaugureaza o noua era a elegantei pentru un SUV. Desigur, este suficient de rezistenta pentru a face fata si terenurilor accidentate. Dar este, de asemenea, alegerea perfecta pentru calatorii lungi, catre cele mai frumoase destinatii.


Stapan pe situatie
Sistemul de tractiune integrala permanenta distribuie automat cuplul motorului intre rotile fata si cele spate. Cand carosabilul este alunecos, tractiunea poate fi blocata in proportie de 50/50 fata-spate, la simpla apasare a unui buton.


Spatiu de incarcare amplu
Iata ce se intampla cand scaunele din randul doi sunt rabatate complet. Se creeaza un spatiu enorm, o zona plata, fara denivelari, dotata cu un prag de incarcare jos. Acest spatiu poate adaposti incarcaturi ocazionale de dimensiuni foarte mari gandeste-te la costurile de transport care pot fi economisite!