Vehicule pasageri     Vehicule SUV si MPV     Oferte Speciale     Test Drive     Configurator
Cercetare si dezvoltare     Mediul inconjurator     Siguranta
Hyundai in lume     Viziune     Hyundai Auto Romania     Noutati si evenimente     Cariere
Oferte de finantare     Garantie     Mentenanta     Asistenta rutiera     Programul REMAT

Get Adobe Flash player
Cetatenie corporate   Management   Fabricatie   Marketing   Servicii Vanzari   Cercetare si dezvoltare

FABRICATIE
La fabrica de la Ulsan, cel mai mare complex de productie auto, se fabrica orice model, de la masini de lux si subcompacte entry level, pana la SUV-uri si minidube.

La fabrica de la Asan, muncitorii furnizeaza calitate si productivitate de clasa mondiala, dupa cum se atesta prin numeroasele mentiuni de calitate atribuite pentru Sonata. Fabrica de la Jeonju este capabila sa produca anual 100.000 autovehicule comerciale si este depozitul pentru toata productia Hyundai de autobuze si camioane medii si mari.


Aceste centre de excelenta nu numai produc autovehicule de calitate evidenta, dar de asemenea sunt o sursa de tehnologie avansata de fabricare care este transferata peste granita la filialele si partenerii Hyundai.
Ca parte a planului sau de globalizare, Hyundai investeste in productia din afara, care va furniza companiei un punct mai sigur pe pietele importante strategic.
Cel mai bun exemplu pana acum este Hyundai Motor India care a atins recent un punct de referinta prin depasirea cifrei cumulative de 500.000 unitati la 5 ani dupa deschidere. HMI poarta cu mandrie titlul de al doilea producator de masini din India, multumita unor planificari de piata si a unor puneri in practica adecvate. Pe promitatoarea piata chineza, modelul Sonata al Hyundai a cunoscut un succes important, cu vanzari de peste 50.000 unitati in primul an de operare. Aceasta a deschis drumul pentru introducerea Elantra si mai tarziu in acest an, a Tucson SUV.


In Turcia, filiala Hyundai isi va mari capacitatea de productie la 100.000 unitati, pentru a servi mai bine pietele din vecinatate din Orientul Mijlociu si Europa.


In Montgomery, Alabama, se fac pregatiri pentru o noua fabrica de asamblare de 1,1 miliarde $, care urmeaza sa lanseze Job One in primavara 2005. Fabrica va incepe cu productia NF, modelul complet nou succesor al Sonata.
La putin timp dupa aceeasta, un SUV complet nou care va inlocui Santa Fe se va adauga la linia de productie.