Vehicule pasageri     Vehicule SUV si MPV     Oferte Speciale     Test Drive     Configurator
Cercetare si dezvoltare     Mediul inconjurator     Siguranta
Hyundai in lume     Viziune     Hyundai Auto Romania     Noutati si evenimente     Cariere
Oferte de finantare     Garantie     Mentenanta     Asistenta rutiera     Programul REMAT

Get Adobe Flash player
Varietatea sortimentala a autovehiculelor comercializate de Hyundai Motor Company in Romania cu cel putin un model in fiecare segment de autoturisme - este unul din punctele forte ale marcii, cu produse foarte competitive prin prisma accesibilitatii si fiabilitatii.Hyundai ofera o gama completa de autovehicule care fac din condus o placere.

Hyundai Auto Romania a fost primul importator auto care a acordat 7 ani garantie pentru toate modelele comercializate, ceea ce evidentiaza increderea in calitatea si fiabilitatea modelelor Hyundai.

Hyundai Accent - si-a adjudecat titulatura de lider la capitolul vanzari intre toatete modelele gamei Hyundai

Hyundai Tucson - lider in segmentul SUV in ultimii 3 ani

Hyundai Santa Fe - model care inaugureaza o noua era a elegantei pentru un SUV, lider incontestabil in segmentul SUV in ultimii 3 ani

Cu o vechime de 16 ani pe piata romaneasca (1994), o evolutie constant crescatoare a vanzarilor Hyundai Auto Romania va continua planul de consolidare pe piata romaneasca actionand atat la nivelul vanzarii prin oferte foarte competitive si modele noi, cat si la nivelul post-vanzarii prin continuarea investitiilor si imbunatatirea calitatii serviciilor.

Hyundai Auto Romania a implementat si mentine un sistem de management al calitatii conform conditiilor din standardul ISO 9001: 2008.