Vehicule pasageri     Vehicule SUV si MPV     Oferte Speciale     Test Drive     Configurator
Cercetare si dezvoltare     Mediul inconjurator     Siguranta
Hyundai in lume     Viziune     Hyundai Auto Romania     Noutati si evenimente     Cariere
Oferte de finantare     Garantie     Mentenanta     Asistenta rutiera     Programul REMAT

Get Adobe Flash player
Cetatenie corporate   Management   Fabricatie   Marketing   Servicii Vanzari   Cercetare si dezvoltare

CETATENIE CORPORATE


Hyundai Motor este adeptul ideii de societate sustinuta, ca nou model de dezvoltare pentru secolul 21 si sprijina voluntar responsabilitatea generatiei noastre de a lasa mostenire generatiilor viitoare o planeta mai verde. Eforturile facute de catre Hyundai Motor pentru o societate sustinuta se bazeaza pe cetatenie corporate ferma, constiinta comunitara, si empatie sociala. Pentru a ridica nivelul de viata al tuturor, Hyundai Motor sustine activ eforturile culturale si ofera o mana de ajutor celor mai putin norocosi. Filosofia corporate a Hyundai implica participare sociala pozitiva, implicare in comunitate si crearea si impartirea averii sociale.


Hyundai a organizat programe de educatie rutiera pentru copiii din programul Coalitia Cetatenilor pentru Siguranta. Festivalul Ssingssingi Planeta Verde sponsorizat de Hyundai are ca scop cresterea constiintei asupra mediului inconjurator.

In efortul de identificare a noi talente promitatoare, Hyundai gazduieste o Tabara de Marketing Auto pentru studenti, precum si un Concurs de Proiectare Auto si o competitie de Design Auto.

De asemenea Hyundai a organizat schimburi culturale intre Coreea si Mongolia si a invitat in Coreea trupa Yunsung Art din China. Compania a sponsorizat si o serie de performante muzicale care sunt sustinute la Sala de Arta Hyundai Kia Auto. De contributia sistematica a Hyundai catre societate in cadrul programului „Comitetul pentru Contributie Sociala” au beneficiat de asemenea vicitimele din incendiul de la metroul din Daegu.


Hyundai a cumparat de asemenea scaune cu rotile de la Grupul de Caritate american pentru cei in scaune cu rotile si de la Crucea Rosie pentru oamenii care aveau nevoie, a contribuit la Programul de Restaurare Postbelica din Irak si a desfasurat activitati medicale pentru victimele cutremurelor din afara tarii.

Angajatii Hyundai Motor strang fonduri pentru tinerele capete de familie, organizeaza tabere in jurul cluburilor, si fac Kimchi pentru cei batrani, in semn de solidaritate. Hyundai Motor nu neglijeaza echilibrul intre generatii in toate activitatile companiei. Hyundai face tot posibilul pentru a dezvolta vehicule mai sigure si cat mai putin daunatoare mediului inconjurator, si pentru a contribui social la cresterea nivelului de trai al oamenilor. De asemenea Hyundai intemeiaza relatii corporative organice cu toate partile implicate, cum ar fi cumparatorii, investitorii, angajatii, partenerii, comunitatile, guvernele si grupurile cetatenesti, bazate pe incredere reciproca si respectarea valorilor si responsabilitatilor fiecarei parti implicate.