Vehicule pasageri     Vehicule SUV si MPV     Oferte Speciale     Test Drive     Configurator
Cercetare si dezvoltare     Mediul inconjurator     Siguranta
Hyundai in lume     Viziune     Hyundai Auto Romania     Noutati si evenimente     Cariere
Oferte de finantare     Garantie     Mentenanta     Asistenta rutiera     Programul REMAT

Get Adobe Flash player
Cetatenie corporate   Management   Fabricatie   Marketing   Servicii Vanzari   Cercetare si dezvoltare

MARKETING


Prin campanii de relatii publice pro-active si activitati viguroase de marketing in sport, constiinta publica asupra marcii Hyundai a crescut in 2003. Ca urmare a castigarii de catre Sonata a unor premii de top pentru doi ani la rand in Sondajul de Satisfactie a Clientilor facut de J.D. Power si Asociatii, perceptia asupra brand-ului Hyundai s-a imbunatatit semnificativ. Si in ciuda scaderii numarului de vanzari interne, exporturile au crescut in ritm accelerat in 2003, depasind bariera de un milion de unitati pe an pentru prima data in istorie. Cu exporturi anuale depasind 10 miliarde $, Hyundai este un motor important de crestere pentru economia coreeana.


In domeniul sportului, firma a sponsorizat Campionatele Europene de Fotbal din 2000 si din 2004 organizate de UEFA, Campionatele Mondiale de Fotbal Feminin din 1999/2003 organizate de FIFA si Campionatul Mondial de Fotbal din Coreea/Japonia din 2002.


Toti ochii sunt atintiti acum asupra Germaniei in 2006, cand Hyundai va fi inca o data sponsor oficial al Cupei Mondiale. Pe circuitele auto, Hyundai si-a facut simtita prezenta incepand cu 2004, prin introducerea coupe-ului sport HCD-8 la Show-ul Auto International Nord-American. Masina conceputa in California a primit distinctii importante, inclusiv o comparatie favorabila cu super-masinile italiene.


Prin etalarea unei serii de masini cu concepte captivante si prin dezvaluirea a noi tehnologii la show-urile auto din Tokyo, Shanghai, Geneva, Frankfurt si Chicago, Hyundai si-a marit mult reputatia brand-ului.


Prin conturarea imaginii Hyundai ca jucator global, Hyundai isi va administra activ identitatea de brand cu scopul de a creste valoarea de brand si constiinta publica asupra numelui Hyundai. De asemenea va imbina conceptele de sport si mediu printr-un marketing adecvat, satisfacand o gama larga de nevoi ale consumatorilor.


Printr-un management bazat pe relatia concreta din teren cu clientul si prin activitati de marketing orientate strategic, Hyundai va continua sa conduca piata interna. Prin diversificarea pietelor-tinta si identificarea pietelor relevante, Hyundai va lua initiativa in conturarea unei strategii pentru viitor bazata pe cresterea numarului de vanzari.